Бутер банички с гъби и топено сирене

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Соленки
Бутер банички с гъби и топено сирене
Бутер банички с гъби и топено сирене
admin
Добавена от: admin
51131
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1/2 кг бутер тесто
200 г гъби
50 г топено сирене
сол
черен пипер
1/2 връзка магданоз
1 щип. мащерка
1 яйце

Време: 30 минути

Гъбите (200 г) се нарязват и бланшират във вряща подсолена вода. Отцеждат се. Маданозът (1/2 връзка) се нарязва на ситно, а топеното сирене (50 г) – на малки кубчета. Бутер тестото (1/2 кг) се нарязва на правоъгълници (12х12 см). Във всеки правоъгълник се слагат малко гъбки, сиренце, магданоз и мащерка. От правоъгълниците се правят „пакетчета”, които се намазват отгоре с разбито яйце. Нареждат се в суха тава с незалепващо покритие. Пекат се в предварително загрята фурна, докато получат златиста коричка.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft